Fascination About Borduur & Opdruk in Arnhem

Wiki Article

Stuur uw symbol of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg satisfied u gegevens op by using mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Alweer erg tevreden about mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende sort blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het type kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Call achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen doorway de badge te maken (zie foto). Ik ben meer dan tevreden fulfilled het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw logo voor mij ontworpen puur uit passie.

Om het beste resultaat te behalen bij het borduren van je kleding, zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden:

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het commence check here goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding met emblem's.

In deze tekst ontdek je alles about het borduren van kleding, van de verschillende technieken tot de voordelen voor je bedrijf of persoonlijke stijl. Lees verder om te leren hoe je jouw kledingstukken kunt transformeren achieved een unieke borduring. Je kunt natuurlijk ook altijd kleding bedrukken.

Borduren is het met naald en garen aanbrengen van motieven, logo’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd achieved borduursels.

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Report this wiki page